Wat kunnen wij voor u doen?

Een greep uit onze veelzijdgheid

Als er een draadje uitkomt, weten wij waar die naartoe moet. En weten wij het niet? Dan zoeken we dat uit. Met ruim 33 jaar ervaring in de wereld van ICT weten wij wat er wordt gevraagd en wat wij kunnen bieden. Luisteren naar de vragen van de klant en een oplossing bieden die bij deze vraag hoort.

ICT moet voor u werken, niet tegen.

IT Monitoring

De gezondheid van uw hard- en software is belangrijk. Met ons monitoring systeem zal…

Lees meer…

Websites

Een goede website is het visitekaartje van uw bedrijf. Zichtbaar op alle apparaten en….

Lees meer…

Microsoft 365

Werken in de cloud met  uw data veilig opgeslagen en overal bereikbaar. Gemakkelijk delen met…

Lees meer…

Beveiliging

Waar staat mijn data, wat is mijn wachtwoordbeleid, zijn mijn klanten veilig, allemaal vragen…

Lees meer…

VoIP

Nooit meer een potentiele klant missen, een proffesionele centrale in de cloud met…

Lees meer…

WiFi

Een sterk bereik onafhankelijk van welke provider dan ook? Dat kan. Met onze Unifi…

Lees meer…

IT Monitoring

Een gezonde IT omgeving zorgt voor meer productiviteit en minder verstoringen. Met onze geavanceerde tools houden wij uw IT omgeving op de achtergrond in de gaten en kunnen wij pro-actief optreden bij eventuele IT problemen.

Met onze makkelijk bereikbare Klantendesk kunnen u of uw medewerkers eenvoudig hun vragen stellen of storingen melden.

Wifi monitoring

“Ik zie een zandlopertje”…..de meest gehoorde klacht bij netwerk of internet problemen. Een snel en stabiel WiFi netwerk zorgt ervoor dat er zonder onderbrekingen gewerkt kan worden.

En ons proffesionele Unifi netwerk is onafhankelijk van de leverancier van uw internet verbinding. Bij overstap van provider zal er niets veranderen aan uw WiFi netwerk.

Webiste monitoring

De website altijd bereikbaar en up-to-date, wie wil dat nou niet… Het visitekaartje van uw bedrijf op elk device zichtbaar, uw bedrijfsinformatie altijd bereikbaar voor uw klanten en medewerkers.

Microsoft 365 beheer

Nieuwe medewerkers, gedeelde mailboxen, koppelen van uw domeinnaam voor een stabiele e-mailomgeving, allemaal werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren voor onze klanten. Als Microsoft Partner hebben wij de kennis in huis om uw mailomgeving probleemloos te laten werken.

Telefonie in de cloud

Altijd bereikbaar zijn is niet altijd gewenst, maar wel op de juiste momenten. Mis nooit een gesprek met een telefooncentrale in de cloud. Onze partner X2Com biedt proffesionele  telefonie diensten die wij voor u inrichten en onderhouden.

Van een enkelvoudig 088 nummer, tot een groot nummerblok met doorschakelingen naar de juiste afdelingen en personen. Een welkomstboodschap, doorschakelingen naar mobiel en intern gratis bellen, het kan allemaal.

Staat uw dienst er niet tussen?

We wereld van ICT is veel omvattend en wij weten bijna overal wel iets vanaf als het betrekking heeft op ICT. Naast onze standaard diensten kunnen wij elke vraag onderzoeken en een goed onderbouwd antwoord geven.

Staat uw onderwerp er niet tussen? Leg deze dan gerust aan ons voor.