Microsoft 365

Onbezorgd werken in de wolken

Samen werken en samenwerken

Overal toegang tot je bestanden, eigen en gedeelde mailboxen, accountbeheer, computerbeheer, beveiliging, OneDrive en Sharepoint. Een kleine opsomming van alle voordelen van Microsoft 365. Implementatie en beheer zonder zorgen.

k

Gedeelde documenten

Zelfstandig of in verschillende teams, gemakkelijk je bestanden delen en samenwerken met je collega’s en/of je klanten.

Microsoft Teams

Onbeperkt video conferencen vanaf elke locatie. Een snel overleg of een presentatie voor prospects, gemakkelijk geregeld.

~

Beveiliging

Two Factor Authentication, wachtwoordbeleid, Drive Encryptie, allemaal standaard meegeleverd. Werk veilig en onbezorgd.

g

Licentie beheer

Licentie kosten die altijd up-to-date zijn, betaal alleen voor wat je gebruikt. Altijd verzekerd van de nieuwste versies en updates.

~

E-mail

E-mail met je eigen domeinnaam, zakelijk en professioneel. Met toegang tot meerdere mailboxen voor algemeen gebruik. Sterke spam beveiliging in een stabiele mail omgeving.

g

Implementatie en beheer

Wij verzorgen de overgang naar een nieuwe omgeving of het beheer van de bestaande Microsoft 365 omgeving. Hou zelf de controle maar met uitgebreide technische ondersteuning.

Onbezorgd werken

Met onze kennis en ervaring weten wij hoe verschillend ondernemers kunnen zijn. Wij luisteren naar de wensen en geven een gedegen en onderbouwd advies over inrichting van Microsoft 365. Na oplevering blijven wij natuurlijk ondersteuning bieden.

Heb je al een Microsoft 365 omgeving? Dan kunnen wij het beheer hiervan natuurlijk overnemen.