Het visitekaartje van uw bedrijf

Ontwerpen, bouwen en onderhouden

Ik wil een nieuwe website

Ik heb al een website

k

Hosting

Snelle en stabiele hosting zorgt ervoor dat uw website altijd goed bereikbaar is. Webpagina’s die snel laden en een korte reactietijd bij eventuele verstoringen, een perfect “alles in één” pakket.

Tools

De juiste thema’s en plugins zorgen ervoor dat uw website een proffesionele uitstraling krijgt. Met onze ruime ervaring in de wereld van WordPress kennen wij de juiste tools voor elk vraagstuk.

g

Monitoring

Met onze monitoring is uw website altijd up-to-date. Upgrades, updates en backups worden dagelijks uitgevoerd met automatische controlles om fouten tijdig op te sporen.

g

Beveiliging

Een website met SSL (het slotje bovenin de balk) is al erg veilig, maar op de achtergrond kan er nog genoeg gebeuren. De juiste tools en  instellingen maken uw website nog veiliger en inbraak bestendig.

Nieuwe website

Website in aanbouw

Ok, je wil dus een nieuwe website?

Waarom?

Een nieuw bedrijf? Of een compleet andere idee voor je huidige website? Een nieuwe website kost tijd en geld. Maar zie het als een investering in de toekomst, hoger bereik en meer klanten betekent ook meer omzet.

Hoe pak je dat aan? Je kan zelf aan de slag gaan bij de vele aanbieders op het internet voor een klein bedrag per maand. Maar als je iets meer functies wil gaat dat kleine bedrag al snel omhoog. Nog maar te zwijgen over de ongewenste reclames die ineens op je website verschijnen. E-mail adres erbij, SSL certificaat, SEO inrichting? Als je dit uiteindelijk doorrekent loopt het hard op. En vergeet je eigen uren niet die je dan niet aan de bedrijfsvoering besteed. Met de tijd en het geld dat je hierin steekt kan je een hele mooie en professionele website laten bouwen.

Haastige spoed is zelden goed. Wij nemen de tijd om te luisteren en om samen jou idee uit te werken tot er een website staat die voldoet aan de verwachtingen en die professionaliteit uitstraalt.

Korte lijnen, live meekijken in het bouwproces en we zijn pas klaar bij volle tevredenheid.

Bestaande website

Ok, dus je hebt al een website?

Is deze naar volle tevredenheid?

Een website heeft onderhoud nodig. Naast de gebruikelijke updates van de software is beveiliging natuurlijk ook zeer belangrijk. Of is je website toe aan een opfrisbeurt, noem het een “website-APK“. En het kan ook voorkomen dat ideeën die een paar jaar geleden geweldig waren, nu juist een beetje oubollig overkomen.

Het internet verkeer op mobiele apparaten is tegenwoordig bijna groter dan via de traditionele computers, dus hoe ziet jou website eruit op een mobiel? Kunnen je klanten vinden wat jij wil vertellen of verkopen?

Een opfrisbeurt, een onderhoudsbeurt of gewoon een compleet ander idee uitwerken, wij kunnen helpen.

Wat is het doel? Wat wil je bereiken? Wie is je doelgroep? Wil je social media integratie? Hoger in Google? Allemaal onderwerpen waar wij dagelijks mee bezig zijn. 

Mogen wij jou idee uitwerken?

Tijd voor koffie?

Een persoonlijk gesprek levert meestal meer inzichten op en kunnen ideeën beter uitgelegd worden. Door samen de uitwerking te bepalen komen jou wensen en ons technisch inzicht bij elkaar en zal er een professionele, toekomstbestendige en stabiele website opgeleverd worden.