WiFi

overal?

en snel

Overal werken zonder onderbrekingen. Is het druk aan de keukentafel, even snel naar zolder. Te warm op kantoor, lekker in de achtertuin gaan werken. Of valt de snelheid weg als er meerdere gebruikers van het netwerk gebruik maken? Een snel en stabiel Wifi netwerk is tegenwoordig een must!

Voor op kantoor

Professionele en snelle Wifi (Wireless Fidelity) is niet moeilijk te realiseren. Zorgen dat het ook zo blijft is de uitdaging. Met de vele apparaten die tegenwoordig gebruik maken van draadloze verbindingen kan het snel druk worden op het netwerk. Zit het halve kantoor in een videovergadering en kan de rest dan bijna niet werken? Of valt de videoverbinding steeds weg? Laat ons een grondig onderzoek doen en een gedegen advies geven.

Voor thuis

Het “thuis werken” is volledig ingeburgerd. Maar is thuis werken wel zo makkelijk? Zijn de kinderen aan het gamen, kan jij geen verbinding meer maken. Of de kinderen klagen juist de hun spelletje “leg” heeft. Haperende video verbindingen of minuten wachten tot een bestand opent.

Ook thuis kan je snelle en professionele Wifi krijgen. Vraag ons om advies en wij geven een oplossing op maat.

UNIFI

Een compleet en professioneel Wifi netwerk. Overal op kantoor of in huis bereik. 24/7 gemonitord en altijd up-to-date.

Wij maken gebruik van Unifi apparatuur van Ubiquiti. Met onze op maat gemaakte software bouwen en onderhouden wij kantoor- en thuisnetwerken.

Nodig ons uit voor een kop koffie, en wij vertellen u meer over de vele  mogelijkheden die Unifi biedt.