Wat zeggen onze klanten?

99% tevredenheid is ons doel

Websites

Computers

WiFi netwerken

%

Tevredenheid

Websites

Computers

WiFi netwerken

%

Tevredenheid

Double Q Zeilmakerij

Al jaren werken wij samen met Claessens ICT, ze zijn altijd goed bereikbaar en denken in oplossingen. En mocht er zich een probleem voordoen op de website, e-mail of een computer technisch probleem. Dan is voordat ik in de stress schiet altijd de rustige reactie “We zullen zo even gaan kijken” en terwijl ik mijn eigen werk doe lossen zij (bijna) altijd het “probleem” op. Zo fijn dat ontzorgen van Claessens ICT.

Dirk en Ingrid Westerhout

CEP

Claessens ICT levert uitstekende service op het gebied van aankoop en onderhoud van al onze hardware en gebruikte software.
De aanpak is persoonlijk en er wordt snel gereageerd op al onze vragen.

Willem van der Brugge

Hopman Project B.V.

Al bijna 5 jaar zeer tevreden met de kennis en service van Claessens ICT. Makkelijk bereikbaar en snelle oplossingen. Zij hebben ons netwerk naar een hoger niveau getild en een stabiele omgeving gecreëerd. We hebben nu een mooie website waar we dankzij het dagelijkse onderhoud niet naar om hoeven te kijken. En onze Horeca Calculatie tool is een grote aanwinst.

Rolf Hopman

Benning

Claessens ICT en Benning NL – een sterk koppel! Sinds 2017 heb ik het genoegen met Claessens ICT samen te werken. Dit tot wederzijds genoegen. De pragmatische kijk op ICT, laagdrempelige communicatie en het meedenken in de uitdagingen zijn de basis voor onze samenwerking. In de afgelopen jaren hebben wij als bedrijf zo mooie stappen in verdere digitalisering kunnen maken.

Bram Slaager

Blooms out of the Box

Remco heeft ons, toen we net waren begonnen, enorm goed geholpen om de basisstructuur van onze bestanden en toegang tot bestanden voor medewerkers op te zetten. Nu we steeds harder groeien blijkt dat erg fijn te werken. Nieuwe (soms tijdelijke) medewerkers krijgen van Remco snel en accuraat de benodigde toegang tot bestanden en email e.d. Hij is makkelijk te bereiken en heeft altijd snel een oplossing klaar.
Superfijn om met je samen te werken Remco!

Simon Speelman

Deze bedrijven gingen u voor