MKB of ZZP?

Ondersteuning op maat

Kantoor of keukentafel, IT is overal

Of de koffie uit de automaat op de gang komt of van de bonenmachine thuis, de dag begint met het aanzetten van de computer. En wat als deze niet opstart? Of er is geen verbinding? Iedereen heeft wel een mannetje of collega die met een snelle oplossing komt. Maar moet de ICT omgeving niet structureel vlekkeloos werken?

MKB

Wanneer het niet rendabel is om een volwaardige FTE voor de ICT omgeving te hebben, kan het voor MKB bedrijven soms lastig zijn om alles goed draaiende te houden. En een lange termijn planning is al helemaal niet aanwezig. Een structurele oplossing is gewenst, maar waar te beginnen?

Met een goed plan, duidelijke planning en inzichtelijke kosten kunnen wij uw ICT omgeving weer vlekkeloos en toekomstbestendig laten werken.

 

ZZP

Een goedlopend bedrijf met veel leuke opdrachten is wat een zelfstandig ondernemer graag wil. Dan is er geen tijd om de back-ups te controleren, de beveiliging na te lopen of om voor de zoveelste keer met de provider te bellen om navraag te doen waarom het internet zo traag is.

Leg je vraag bij ons neer en krijg een antwoord in duidelijke taal. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, liever een koffie en een goed gesprek.

 

Klanten

Medewerkers

Wachttijd per klant

Geef ICT prioriteit.

Dat doen wij in ieder geval wel.

Storingen voorkomen voordat ze gebeuren

Met onze software kunnen wij problemen al zien aankomen voordat ze gebeuren en daar proactief op reageren. Met de makkelijke “meekijk” tool kunnen wij na goedkeuring zien wat er op de computer gebeurt en helpen om issues op te lossen. Altijd up-to-date en beveiligd met een skilled servicedesk als back-up, wie wil dat nou niet?