Even voorstellen

 

Ik ben Remco

Hoewel er op deze website veel over “wij” en “ons” wordt gesproken, ben ik een zelfstandig IT beheerder.

Op mijn 15de bouwde ik mijn eerste computer en sindsdien heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Met ruim 25 jaar ervaring in de wereld van IT, bij grote en kleine bedrijven, heb ik in 2017 de stap genomen om mijn eigen bedrijf op te zetten.

Vaak kon ik mij niet vinden in de “leidende” rol die veel grote IT afdelingen zichzelf toe-eigenen waarbij de klant ondergeschikt is of was.

Door mijn toewijding, ervaring, analytisch vermogen en duidelijke communicatie heb ik nu een groot netwerk van zeer tevreden klanten en ga ik met veel plezier voor ze aan het werk.

 

Klanten

Koppen koffie per dag

Jaar ervaring

Kinderen

De zogenoemde “Header” van mijn oude website. Voor deze website heb ik de originele afbeelding genomen, ik vond deze er iets te “geknutseld” uitzien.

Websites bouwen blijft een erg leuke bezigheid, maar het is maar een klein deel van het volledige ICT spectrum. Als ik iets niet ken/weet, lees en leer ik net zolang door totdat ik de kennis heb om mijn klanten te voorzien van de laatste technologieën.

Mijn kracht

Hoe kan je dat van jezelf omschrijven? Ik weet natuurlijk wel wat mijn sterke (en ook zwakke) punten zijn, maar het is natuurlijk altijd beter als je klanten dit omschrijven. Kijk maar eens bij Klanten. Trots en blozend zet ik ze graag op mijn website.

Een IT omgeving zonder zorgen, dat is mijn doel. Laat IT voor u werken, niet tegen!